Om oss

Minisun: Vitaminer för dig som bor i Norden

Kraftfulla kosttillskott från ett finskt familjeföretag

Minisun är ett av Finlands mest älskade varumärken och är framtaget av familjeföretaget Verman. Verman grundades av familjen Vertanen 1987. Vi på Verman erbjuder produkter för hälsa och välmående, framtagna och utvecklade för en hälsosam livsstil i alla stadier i livet.

Utvecklat för ett klimat i norr

Korta och sköna somrar men inte alltid tillräckligt med soltimmar. En tidig höst som har en mysig start men eventuellt bringar regn och gråa dagar som sakta övergår till en lång och mörk vinter. Detta kännetecknar det nordiska klimatet, som kan vara en utmaning att klara av! Oavsett hur tuff du är, hur uthållig du är eller hur väl du tål de kalla vintrarna, så finns det alltid utrymme för en extra dos vitaminer. Med kosttillskott från Minisun får ditt immunförsvar de vitaminer det behöver, och det där lilla extra det behöver inför årets utmaningar.

 

Nordiskt klimat

 

Det är något alldeles unikt med de magiska, finska skogarna. Hur de ligger tysta, stilla, och nästan trollbundna år ut och år in. En speciell känsla från Finland finns också i kosttillskotten från Minisun. En källa för vitaminer och mineraler, som säkerställer ditt dagliga behov av näringsämnen. Nog för att vi i Norden har en bra hälsa, men det behövdes något mer. Något starkt som matchar våra vanor och våra behov. Det var så familjen Vertanen tänkte när de skapade Minisun.

 

Våra produkter har någonting för alla

 

Minisun har någonting för alla

Det bästa med produkterna från Minisun, förutom allt bra de gör för kroppen såklart, är att det finns en variant för alla. Kvinnor som män, barn som vuxna, för dig med matallergier eller som är glutenintolerant eller vegan. För oss är det en självklarhet att det ska finnas ett alternativ för alla – oavsett vad. Bland våra produkter hittar du allt från heltäckande multivitaminer till kalciumtillskott för barn.

Vi jobbar ständigt med att ta fram och optimera våra produkter för att de ska bli så bra som möjligt. Det finns många olika vitaminer och mineraler som din kropp behöver för att må bra. Trots att de flesta av dessa vitaminer finns i maten vi äter, är det många som kompletterar med extra starka vitaminer. Det nordiska klimatet ger oss dessutom inte så många soltimmar om året, vilket resulterar i att många behöver en extra dos av D-vitamin.

Minisun är utvecklat av finska experter för personer som bor i Norden. Produkterna är skapade för att bidra till ett normalt immunsystem och ge dig det lilla extra som du behöver – hela året om.